Even geduld

De Zon icon De Zon logo Home Verkennen Over Disclaimer Mijn Account Winkelmandje Checkout JONGENS MEISJES ACCESSOIRES BABY JONGENS BABY MEISJES CADEAUBON WOODY ACCESSOIRES WOODY MEISJES WOODY JONGENS BABY WOODY BABY WOODY WOODY ACCESSOIRES Baby GEBOORTELIJST OSCAR 31

Privacy

Verwerkingsverantwoordelijke:

De zon

Schoolstraat 22

8540 Deerlijk

BTWnr: BE0770.144.960

RPR: Gent

1. Algemene Verordening Gegevensbescherming

De zon stelt uw interesse in haar activiteiten en uw bezoek aan haar website op prijs. Wij vinden het belangrijk dat u zich niet onzeker voelt bij het bezoeken van onze website en willen ervoor zorgen dat het duidelijk is wat er gebeurt met de persoonlijke gegevens die u aan ons ter beschikking stelt.

·        Informatie die u ons geeft, met als doel informatie van ons te verkrijgen, slaan we op om uw informatieaanvraag te kunnen uitvoeren. Deze informatie wordt niet langer bewaard dan nodig.

·        De opgeslagen informatie zullen we ook aanwenden om via bezoekersanalyses onze website verder te optimaliseren.

·        U kan zich te allen tijde kosteloos verzetten tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden. U richt daartoe een eenvoudig verzoek tot bovenstaande contactpersoon.

·        We zullen uw persoonlijke informatie niet ter beschikking stellen van of verkopen aan derden.

·        Onze website bevat links naar niet-De zon websites. De zon is niet verantwoordelijk voor de manier waarop in deze websites met de persoonlijke gegevens wordt omgegaan.

De Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016 (hierna kortweg ‘AVG’) legt de natuurlijke persoon of de rechtspersoon die het doel van en de middelen voor de verwerking van persoonsgegevens vaststelt (de verwerkingsverantwoordelijke), de verplichting op de natuurlijke personen wiens persoonsgegevens worden verwerkt (de betrokkenen), te informeren.

Uw rechten

Als bezoeker heeft u recht op inzage en toegang, recht op verbetering, wissing en beperking, recht van bezwaar, recht op het intrekken van toestemming, recht op overdraagbaarheid. Neem in dat geval contact op via bovenstaande contactgegevens.

De verwerking van persoonsgegevens door De zon gebeurt niet op basis van geautomatiseerde beslissingen, met andere woorden niet zonder enige menselijke tussenkomst.

De zon doet niet aan profiling op basis van de beschikbare persoonsgegevens.

Klachten

Indien u meent dat uw rechten als betrokkene worden geschaad bij de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, e-mail: commission@privacycommission.be, tel. +32 (0)2 274 48 00, fax +32 (0)2 274 48 35.

2. Cookiebeleid

Om onze websites beter af te kunnen stemmen op uw behoeften en voorkeuren, maakt De zon gebruik van cookies. U heeft de mogelijkheid om de cookies te weigeren. In dat geval maken we u er attent op dat bepaalde onderdelen van onze websites niet naar behoren kunnen functioneren. Het kan ook zijn dat u geen toegang meer zal hebben tot bepaalde diensten die wij op onze website aanbieden. Hieronder geven wij u graag meer informatie over cookies aan de hand van een eenvoudige Q&A structuur.

Wat is een cookie?

Een cookie is een tekstbestand dat in de webbrowser van uw computer of uw mobiel toestel – zoals uw Smartphone, iPhone, iPad en dergelijke – nagelaten wordt door de server van de website die u op dat moment raadpleegt. Een cookie bevat een code die alleen gelezen kan worden door de server die het er geplaatst heeft. De server heeft dus geen toegang tot andere informatie die zich bevindt op uw computer of uw mobiel toestel.

Hoe is een cookiebestand opgebouwd?

Een cookiebestand bestaat uit:

·        De naam van de server die het cookie bestand geplaatst heeft

·        Er wordt een vervaldatum meegegeven

·        Een unieke cijfercode

Wat is het nut van een cookie?

Aan de hand van cookies zorgen we ervoor dat uw surfervaring als bezoeker op één van onze websites zo optimaal mogelijk ervaren wordt. Dit onder andere om u sneller en makkelijker te laten navigeren tussen de verschillende onderdelen van de website of door het aanpassen van de inhoud van onze site aan uw persoonlijke voorkeuren bv. taalvoorkeur.

Waar kan ik deze cookies terugvinden?

Cookies worden in een afzonderlijke folder van uw browser op uw computer of uw mobiel toestel geplaatst.

Wat is een ‘Session cookie’?

Deze cookie heeft als functie om uw browser te herkennen gedurende het bezoek aan onze websites.

Wat is een ‘Permanente cookie’?

Deze cookie heeft als functie om uw browser te herkennen met het oog op herhaalde bezoeken aan onze websites.

Welke cookies zijn noodzakelijk?

U zal de indruk krijgen dat bepaalde onderdelen van onze websites niet of niet naar behoren functioneren indien u de noodzakelijke cookies uitschakelde. De zon gebruikt dergelijke cookies bijvoorbeeld bij het invullen van contactformulieren. De zon maakt gebruik van ‘noodzakelijke’ cookies wanneer u wenst in te loggen op uw persoonlijke account. Aan de hand van deze cookies kunnen wij op een veilige manier uw identiteit controleren om zo toegang te verlenen tot de persoonlijke informatie die u achterliet.

Wat zijn ‘Functionele cookies’?

Zoals het woord zelf suggereert, zorgen deze cookies voor het optimaal functioneren van onze websites zodat u een zo aangenaam en persoonlijk mogelijk bezoek aan onze websites ervaart. De zon maakt gebruik van ‘Functionele cookies’ voor het ‘herinneren’ van uw persoonlijke voorkeuren en voor het vermijden van eenzelfde communicatie bij herhaalde bezoeken bijvoorbeeld bij het deelnemen aan een actie.

Wat zijn ‘Performantie cookies’?

De zon maakt gebruik van ‘Performantie cookies’ om na te gaan hoe u onze websites gebruikt met het oog op het aanpassen en verbeteren van de inhoud en het gebruiksgemak van onze websites. Zo worden bijvoorbeeld het aantal bezoekers per pagina bijgehouden of de meest voorkomende taal waarin de website bezocht wordt.

Wat zijn ‘Third Party cookies’?

Dat zijn cookies die weggeschreven worden vanuit advertenties die door derden op de websites van De zon vermeld worden. Dit met als doel om de advertenties en/of de inhoud van de advertenties aan uw persoonlijke voorkeuren aan te kunnen passen. U krijgt deze cookies uitsluitend te zien indien u deze niet uitschakelde. Bij het gebruik van third partie cookies beschikt noch De zon, noch de adverteerders (derden) over uw persoonlijke gegevens.

Wat is ‘Embedded content’?

De zon kan op haar websites doorverwijzen naar andere sites via een aanklikbare link. Zo komt u op een website van een andere organisatie terecht. Het kan zijn dat de website naar waar verwezen wordt ook gebruik maakt van cookies. De zon adviseert u om op dat moment de gebruiksvoorwaarden van de betreffende organisatie te consulteren, vermeld op hun eigen website, om u te informeren omtrent hun privacy en cookie beleid.

Hoe kan ik de cookies beheren?

Het beheren van cookies heeft u zelf in de hand. U kan de instellingen van uw browser aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren. U kan steeds zowel reeds geïnstalleerde cookies verwijderen als nieuwe cookies weigeren door uw browserinstellingen aan te passen.

Google Analytics cookies

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, één van de meest gekende alsook vertrouwde oplossing voor analytische gegevensverzameling op het internet. Deze helpt ons te begrijpen hoe u gebruik maakt van de website op een manier waarop bij bijgevolg verbeteringen kunnen aanbrengen. Deze cookies kunnen bijvoorbeeld bijhouden hoe lang u zich op onze website bevindt alsook de pagina’s die u bezoekt.

Voor meer informatie over Google Analytics kan u de officiële pagina bezoeken.

https://policies.google.com/technologies/cookies

Social Media cookies

Deze website maakt gebruik van sociale media knoppen en/of plug-ins waarmee u op verschillende manieren verbinding kunt maken met uw sociale netwerken. Uw sociale netwerken, waaronder Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+, zullen via onze site cookies plaatsen die kunnen gebruikt worden om uw profiel op hun site te verbeteren of om bij te dragen aan de gegevens die zij bijhouden voor verschillende doeleinden zoals vermeld in de respectievelijke privacy policies.

https://www.facebook.com/policies/cookies

https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy


Schoolstraat 22B-8540 - Deerlijkinfo@dezon.netDe Zon+32 56 71 15 88BE 0770.144.960www.dezon.net Retourformulier